Cryolipolyse, je hoort het veel de laatste tijd, maar wat is het eigenlijk, zo’n cryo behandeling? Bij cryolipolyse wordt er via verkoelingstechnologie vetcellen geëlimineerd zonder handelingen van een chirurg. Heb je hier nog vragen over, dan helpt het misschien om dit artikel te lezen.

 

Wanneer bent u geschikt?

Wanneer bent u voldoende geschikt voor een cryolipolyse behandeling? Dat is natuurlijk wat u wilt weten. Als u te maken heeft met flinke overgewicht dan is cryolipolyse geen oplossing. Geschikte kandidaten voor de behandeling mogen wel zichtbare ophopingen van vet hebben, maar dit moet niet te veel zijn. Pas op die manier kan optimaal gebruik worden gemaakt van de behandeling wanneer u graag van uw vet af wilt.

 

Doet het pijn?

De behandelingen voor cryolipolyse staan onder toezicht en kennen strenge keuringen op het gebied van de esthetische apparatuur. Na de behandling heeft u in principe geen tijd nodig om te herstellen. U kunt dus meteen weer allerlei zaken in het dagelijkse leven oppakken. Het kan wel zo zijn dat het behandelde gebied tijdelijk gevoelig op pijnlijk aanvoelt. Er kunnen ook bijwerkingen zijn zoals roodheid, een tintelend gevoel, jeug of je kunt je verdoofd voelen.

 

Is het duur en duurt het lang?

De prijs is erg afhankelijk van wat en waar u het wilt laten behandelen. Vaak is er na een behandeling al een zichtbaar resultaat te constateren, vermindering van vet namelijk. De allerbeste resultaten worden bereikt met een kuur van drie behandelingen. Het beste is om met tussenposes van 6 weken te werken, dan kunnen de meest optimale resultaten worden bereikt.

 

Hoe ziet een behandeling eruit?

Wanneer is besloten welke gebieden aangepakt gaan worden, dan wordt elke gebied afgekoeld tijdens het daadwerkelijk behandelen. Behalve dit kan er een tintelend gevoel ontstaan. Zodra de verkoeling is gestart, voelt u een intense kou. Dit gevoel gaat weg binnen enkele minuten. Tijdens de behandeling gebeurt het dan mensen slapen, andere mensen gaan een boek lezen of kijken of hun mobiele telefoon of smartphone. U kunt ook tijdens de behandeling een andere cosmetische behandeling laten uitvoeren zoals bijvoorbeeld een gezichtsbehandeling.

Categorieën: Uncategorized

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *