Als echte hardloopfreak wil je zoveel mogelijk rennen en zoveel mogelijk marathons lopen. Omdat er nogal wat marathons zijn over de hele wereld, vind je hieronder een lijstje met de mooiste marathons ter wereld. Wacht niet langer, schrijf je in, en ren tot je niet meer kunt.

Marathons over de hele wereld

Omdat er onwijs veel marathons zijn over de hele wereld, hebben we alleen de mooiste voor je verzameld. Van noord naar zuid en van oost naar west.

De marathon van New York

Ja, wie kent hem niet? De marathon van New York is één van de grootste marathons ter wereld met meer dan 50.000 hardlopers per jaar. Vrijwel iedere bekende wijk van New York ren je door.

De marathon van Athene

Deze klassieker mag uiteraard niet ontbreken in deze lijst. De marathon eindigt in Athene en het leukste is misschien wel dat je langs de plaats Marathon komt.

De Big Sur marathon

Deze 42 kilometer tellende marathon brengt je langs de meest magische kust ter wereld: de Californische kust. De marathon is pittig, maar absoluut de moeite waard!

De marathon van Havana

Juist ja, een marathon op Cuba. De route brengt kleur, retro en vintage met zich mee. De stranden maken het uitzicht fenomenaal en de rum na afloop is to die for.

De marathon van Sables

Dacht je na de Big Sur en de Havana marathon genoeg zand gezien te hebben, ren dan de marathon van Sables een keer. Zes marathons is zes dagen met een totale afstand van 250 kilometer maakt deze marathon tot eentje voor de ervaren ahrdlopers.

De marathon van Tromso

Ook wel de middernachtzon marathon genoemd vanwege de ligging tegen de Poolcirkel aan. Je rent de marathon in de nacht inclusief zon. Hoe gaaf?

De Chinese Muur marathon

Onwijs veel treden en meer dan 40 kilometer maken deze marathon tot een unieke ervaring. Combineer geschiedenis, cultuur en gezondheid in deze marathon.

Een toffe manier om reclame te maken bij een marathon is met beachvlaggen.

Categorieën: Uncategorized

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *