Misschien denk ook jij dat hardlopen een gemakkelijke sport is om uit te oefenen. Je hebt niet veel attributen nodig: renschoenen en een outfit. Toch heeft hardlopen meer voeten in de aarde dan je denkt. Om goed voorbereid te beginnen aan je hardloopavonturen, lees je eerst deze blog door. Voorkom onvoorkome situaties met onderstaande tips.

Renschoenen of hardloopschoenen

Echt het allerbelangrijkste van hardlopen is de aanschaf van een goed paar schoenen. Omdat je na een aantal jaren weer eens wilt hardlopen, betekent het niet dat je je oude schoenen weer uit de kast kunt trekken. Oude exemplaren hardloopschoenen kunnen blessures veroorzaken en dat wil je niet. Investeer daarom in goede renschoenen. Laat je online adviseren bij Run2Day door de hardloopschoenenwijzer in te vullen.

Kleding en het drie lagen systeem

Bij het kopen van je hardloopkleding houd je vast aan het drie lagen systeem. De eerste laag (basislaag) zit het dichtst op de huid en zorgt voor de afvoer van vocht. De tweede laag (tussenlaag) houdt warmte en zorgt voor isolatie en het verbeteren van de afvoer van vocht. De derde laag (buitenlaag) zorgt voor bescherming tegen regen, wind en sneeuw. Motiveer jezelf ook in de winter door gebruik te maken van het drie lagen systeem.

Veiligheid voorop

Om veilig je route af te leggen, is reflecterend materiaal een must have. Veiligheid is prioriteit nummer één namelijk. Kies voor een jas, vest, armbanden of stroken tape op je kleding. Het biedt naast veiligheid een lange levensduur.
Met bovenstaande must haves kun jij vol goede moed beginnen aan je hardloopavontuur. Om nog meer motivatie te krijgen ren je met muziek in, zorg je dat je een doel voor ogen hebt en vooral met plezier de route aflegt die je voor ogen hebt.

Bedrijfskleding

blaklader bedrijfskleding vind je bij 71workx.nl

Categorieën: Uncategorized

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *