Het is een echte musthave voor iedere hardloper: Een app die alles voor je bijhoudt. Afstand, snelheid, tijd. Je kunt het zo gek niet bedenken of deze apps registeren het voor je. Bovendien kun je mensen uit je omgeving op de hoogte houden van jouw ontwikkeling als hardloper. Wij hebben de vijf beste hardloopapps in willekeurige volgorde voor je op een rijtje gezet.

Runkeeper

Runkeeper geeft audiobegeleiding, zodat jij altijd gemotiveerd blijft!

Strava

Strava is vooral bekend als app voor wielrenners, maar de app heeft ook uitstekende mogelijkheden voor hardlopers. De app houdt haarfijn bij hoe ver je hebt gelopen en geeft bij thuiskomst een mooi overzicht van de route die je hebt gelopen. Leuk extraatje aan deze app is dat je mensen kunt volgen en hun activiteiten kunt zien.

Endomondo

Endomondo houdt precies bij hoe ver en waar je hebt gelopen. Deel je activiteiten via je social media!

Looptijden

Met deze app kun je heel makkelijk je eigen hardloopschema instellen. Zo ben jij na een tijdje helemaal klaar voor de marathon!

Runtastic

Runtastic geeft niet alleen je totale afstand aan, maar ook je tussentijden! Ideaal op je hardloopschema op te bouwen!

Categorie├źn: Uncategorized

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *