De Casio Edifice horloge collectie is onderdeel van het merk Casio, dat in de horlogewereld een flinke bekendheid heeft. Naast de gewone Casio horloges heeft Casio bijvoorbeeld de G-Shock lijn op de markt gezet, grote, stoere horloges die tegen een stootje kunnen. Maar ben je wel op zoek naar een stoer horloge, en mag het van jou wel allemaal wat minder groot, dan zijn de Casio Edifice horloges echt wat voor jou!

EDIFICE HORLOGE VAN CASIO MET CHRONOGRAAF

Wat de horloges uit deze lijn zo sportief maakt, is dat er op bijna elk model wel een chronograaf te vinden is. Niet alleen geeft dit horloge een sportief karakter, ook kun je met deze chronograaf uiterst nauwkeurige tijdswaarnemingen doen. Beoefen je zelf een sport waarbij alles draait om snelheid, of kijk je graag bij je zoon of dochter, dan ben je met een Edifice horloge met chronograaf altijd in staat om zelf de (ronde)tijden bij te houden. Dit maakt het extra leuk om te kijken. Naast een chronograaf is er op deze horloges vaak een datumweergave terug te vinden. In de soort banden zit ook behoorlijk veel variatie. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor leer, siliconen, of uiterst solide edelstaal. Het is maar net wat je zelf het lekkerste om je pols vind zitten.

HORLOGES VAN EDIFICE MET BLUETOOTH

De laatste jaren is het merk zich steeds verder gaan ontwikkelen en gaat het letterlijk met de tijd mee. Want binnen deze collectie zijn er een flink aantal horloges te vinden met een Bluetooth connectie, waarmee je door middel van een app verbinding kunt maken met je telefoon. Zo kun je dus bijvoorbeeld vanaf je telefoon de tijd instellen op je horloge. Wat deze horloges extra speciaal maakt, is dat de meeste worden aangedreven door de speciale ‘tough solar’ technologie. Dit zorgt er mede voor dat je nooit een batterij hoeft te vervangen, omdat het horloge door middel van licht wordt opgeladen. Dit maakt deze horloges ook nog eens duurzaam.

CASIO EDIFICE HORLOGE ONLINE KOPEN Ben je geïnteresseerd in deze horloge collectie, dan kun je er vanuit gaan dat je bij Horlogeloods zeker zult slagen. Als Elite dealer hebben wij altijd de nieuwste collectie online staan, en ben je verzekerd van de officiële 2 jaar garantie. Als je bij ons een horloge koopt, wordt deze altijd geleverd in de originele verpakking inclusief garantieboekje. Wil je een horloge cadeau geven, maak dan gebruik van onze gratis inpakoptie. Als extra service sturen wij bij horloges die een edelstalen band hebben, altijd een tool mee waarmee je zelf de band op maat kunt maken. Ook is de verzending geheel gratis!

Categorieën: Uncategorized

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *