We staan er vaak niet bij stil, maar ons gehoor is zeer vatbaar voor schade. In het bijzonder zeer intense omgevingsgeluiden kunnen er al snel voor zorgen dat ons gehoor (blijvend) schade oploopt. Dit uiteraard met alle gevolgen van dien. Gelukkig is het mogelijk om bij Audinc gehoorbescherming op maat te laten maken. Door te kiezen voor één van de aangeboden oplossingen bent u verzekerd van de meest optimale oplossing ter bescherming van uw gehoord en dat ook nog eens zonder dat u rekening dient te houden met een te hoog prijskaartje. Wilt u hier graag meer over te weten komen? Aarzel dan niet langer, lees snel verder en kom alles te weten over de maatwerk gehoorbescherming van Audinc!

De beste gehoorbescherming voor op de werkvloer

In eerste instantie bent u bij Audinc natuurlijk aan het juiste adres voor het kopen van individueel aangemeten gehoorbeschermers of zogenaamde otoplastieken voor op de werkvloer. Indien u ervoor kiest om hiervoor een beroep te doen op de mogelijkheden van Audinc komt één van de medewerkers bij u langs op de werkvloer. Tijdens dit bezoek kan er worden vastgesteld wat nu precies voor uw situatie de meest optimale dempingsfilter is. De maatwerk gehoorbescherming van Audinc zorgt ervoor dat potentieel schadelijke geluiden worden gefilterd terwijl het toch mogelijk blijft om met elkaar te communiceren. Ook alarmsignalen blijven met de gehoorbescherming duidelijk hoorbaar.

Draag gehoorbescherming tijdens het beoefenen van uw hobby!

Wordt u tijdens het uitoefenen van uw hobby ook vaak geconfronteerd met intense geluiden die mogelijks schade toe kunnen brengen aan uw gehoor? Ook dan is het verstandig om gebruik te maken van passende gehoorbescherming. Wanneer u ervoor kiest om ook deze gehoorbescherming te kopen bij Audinc kunt u steeds genieten van een aantal extra interessante voordelen, namelijk:

  • Filters worden gratis omgewisseld;
  • U kunt rekenen op een gratis controle of lektest;
  • U ontvangt altijd een gratis filter omruilgarantie;
  • De gehoorbescherming is verkrijgbaar in tal van verschillende kleuren;
  • De gehoorbescherming is altijd voorzien van een antiallergische coating;

Bovenstaande voordelen zorgen ervoor dat het ook voor het kopen van passende gehoorbescherming voor het beoefenen van uw favoriete hobby interessant kan zijn om een beroep te doen op de mogelijkheden die worden aangeboden door Audinc.

Slaapdopjes op maat bestellen bij Audinc

Bijzonder veel mensen worden geconfronteerd met een slechte nachtrust. Deze kan zomaar het gevolg zijn van storende geluiden die uit de omgeving worden opgepikt. Wanneer ook u hier mee geconfronteerd wordt kan het eveneens interessant zijn om de mogelijkheden van Audinc te ontdekken. Zij maakt het namelijk mogelijk om speciale slaapdopjes op maat te bestellen. Deze slaapdopjes zorgen ervoor dat omgevingsgeluiden grotendeels worden gefilterd. Storende geluiden worden hierdoor onttrokken aan uw gehoor. Dit gezegd zijnde is het wel zo dat de maatwerk slaapdopjes ervoor zorgen dat alarmsignalen zoals bijvoorbeeld deze van uw wekker wel nog gewoon doorgelaten worden. Zo zult u zich ook met de slaapdopjes in niet snel overslapen!

Geniet zelf van de unieke voordelen van gehoorbescherming op maat!

Ons gehoor is bijzonder belangrijk. Het spreekt dan ook voor zich dat u er graag alles aan zult willen doen om deze op de meest optimale wijze te beschermen. Er mogen op de markt dan wel tal van verschillende soorten gehoorbescherming zijn terug te vinden, in de praktijk is het zo dat lang niet al deze gehoorbescherming doet wat ervan wordt verwacht. Door gebruik te maken van de gehoorbescherming op maat van Audinc kunt u ervoor zorgen dat u in alle omstandigheden kunt genieten van de best mogelijke bescherming. Dit niet alleen wanneer u aan het werk bent, maar ook tijdens het slapen en tijdens het beoefenen van uw hobby!

Categorieën: Uncategorized

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *