Het einde van het jaar nadert en dat betekent voor velen dat ze het sporten weer oppakken of het op de planning hebben staan. Under Amour is een groot merk op het gebied van sportkleding en binnen de fitness community zeer geliefd. Naast fitness kleding heeft Under Amour ook uitstekende hardloopschoenen. Ben je benieuwd naar wat de beste Under Amour hardloopschoen is van dit moment? We vertellen je er alles over.

Under Armour Speed Form Slingshot

De SpeedForm Slingshot behoort tot één van de beste Under Amour’s hardloopschoenen. Het is een zeer lichte, comfortabele en betrouwbare schoen die ontworpen is om je veiligheid te waarborgen tijdens het sprinten en joggen op verharde wegen. De Under Amour SpeedForm technologie die je terug ziet in deze schoen zorgt ervoor dat je vertrouwen een boost krijgt en met een gerust hart een rondje gaat hardlopen. De asymmetrische compressie van je voet wordt met deze schoen perfect opgevangen. Hierdoor stel je je voet in staat om snel en moeiteloos te bewegen, en zorgt het voor extra comfort.

Het liefst wil je natuurlijk sportkleding met korting kopen, maar de schoenen van Under Amour zijn ook buiten de sale aantrekkelijk geprijsd. Voor een paar Under Amour SpeedForm betaal je rond de 100 euro. Op het moment dat je een paar Under Amour’s met korting koopt, betaal je slechts een prikkie voor een zeer goede hardloopschoen.

De techniek

De 3D gebreide bovendelen zijn gemaakt van Dyneema, een van de sterkste vezels die er bestaat. Dit geeft de schoen niet alleen zijn flexibiliteit, maar maakt de hardloopschoen ook duurzaam. Je voet wordt gewikkeld in een soort sok achtige schoen waardoor het draagcomfort wordt vergroot. De Charged Cushioning en het Micro-G schuim geven je voeten de benodigde responsiviteit tijdens het sporten. Daarnaast bieden de kussens in de zool voor optimale ondersteuning tijdens het hardlopen. Deze Under Amour sneaker is de ideale schoen voor lange afstanden op verharde wegen, maar ook voor dagelijkse training heeft de hardloopschoen je veel te bieden.


Waarom deze schoen een topper is

  • De SpeedForm technologie geeft je kracht voor optimale prestaties.
  • De gebreide 3D bovenkant is zeer comfortabel
  • De rubberen zool geeft optimale tractie op de weg. Ideaal voor wanneer je je tempo wil versnellen.
  • De dubbellaagse Micro- G tussenzool vangt klappen op en geeft dit weer terug.

Hardlopen op verharde wegen kan op den duur schade aanrichten als je niet de juiste schoenen en techniek gebruikt. Deze schoenen geven je voeten niet alleen het comfort die je voeten nodig hebben, maar zijn ook comfortabel. Om zo het hardlopen langer en consistent vol te houden. De UA SpeedForm Slingshot zorgt met de sok-achtige constructie, het 3D bovenwerk en de dubbele zool voor één van de beste hardloopschoenen van Under Amour.

Categorieën: Uncategorized

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *