Waar moet je op letten bij het kopen van een spijkerbroek? Hoe moet je hem stylen, en hoe hou je hem in topconditie. Dit zijn veel gestelde vragen die verkopers te horen krijgen tijdens het verkopen van een broek.

Jeans zijn een belangrijk onderdeel van de garderobe van elke man en wij geloven dat als je slim winkelt, je een paar kwaliteitsbroeken kunt meenemen die jaren meegaan. Het maakt niet uit wat je budget of lichaamsvorm is, als je eenmaal weet wat je moet zoeken kun je gemakkelijk een paar vinden dat goed bij jou en je levensstijl past in een mum van tijd.

In deze blog vertellen wij jou alles wat je moet weten over jeans van wat je moet overwegen bij de aankoop, hoe je ze moet stylen en hoe je ze moet verzorgen om ervoor te zorgen dat ze een zo lang mogelijke levensduur hebben. We hebben het allemaal in overweging genomen, zodat jij maximaal lang kunt genieten van jouw mooie spijkerbroek.

Tips om te kopen:

Welke kleur jeans moet ik kopen?

Als het op kleur aankomt, kun je het beste bij de klassiekers blijven, een kleur die je van seizoen tot seizoen kunt dragen zonder dat je er aan hoeft te twijfelen dat je ze nooit meer zult dragen. Blauw, zwart, grijs en rauw of selvage denim zijn waarschijnlijk de veiligste opties als het gaat om kleurvariaties voor jeans. Dit zijn klassieke kleuren die we jaar na jaar zien, en ze passen bij vrijwel elke outfit of kleur die je naar ze toe gooit.

Welke stijl van jeans past bij mij?

Als je een spijkerbroek wilt kopen, is alles van bootcut tot skinny en elke andere stijl daartussenin voor jou om te overwegen. De sleutel is om je lichaamsvorm te kennen en welke stijlen bij je passen. Met dit in gedachten hebben we hieronder alle stijlen voor je geschetst om te overwegen en welke lichaamsvorm het beste bij je past.

Styling tips

Als je eindelijk hebt gekozen voor een spijkerbroek, of het nu gaat om de kleur of de stijl, kun je ze altijd zelf maken. De meest gebruikelijke manier om een spijkerbroek te stylen is door middel van turn ups of pin rolling. Dit breekt je look met, meestal, een andere tint van de binnenkant van je spijkerbroek en maakt de algehele look een beetje meer gestroomlijnd. Een eenvoudige, klassieke manier om details toe te voegen aan je look zonder dat het te overboord gezet en kieskeurig wordt.

Topmerken

Topmerken als Jacob Cohen of Stone Island beschikken altijd over hoogwaardige materialen waardoor zij vaker de topkwaliteit kunnen garanderen die jij van deze merken kunt verwachten. Door te gaan voor een topmerk, verzeker jij je ervan dat alleen de beste materialen gebruikt zijn voor de jeans. Daarnaast is het extra beetje service, wat deze merken altijd bieden, mooi meegenomen.

Categorie├źn: Uncategorized

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *